Blogiarhiiv

reede, 9. november 2012

Päikse käes...


Käisin ennist ka natuke õues toimetamas. Ja ümberringi müriseb, et vähe pole.Meie tänav vallatee, nüüd või varsti ka naabritel. Vähemalt freesasfalt on meile ammu maha pandud, sai hiljuti valda ka teavitatud, et enne talve vaja höövlid peale saata. Nüüd sõidavad ümber maja. Ühte nägin aknast ja kui uuesti õue läksin, tundus, et mees on ikka hirmus kiire. Tegelikult oli nagu peegelpilt, üks höövel ühel, teine teisel pool maja. Kahju muidugi, et naabritele kruusatee tehakse, ikka tahaks ju, et tasapisi tänavaid asfalteeritaks. Aga neid on Viliveres ja Aespas vist sadu, seega on tööpõld pikka ja lai. Ning kui teada, et globaalsed asjad olulisemad, siis ei tasu eriti loota muidugi, et neljarealiste Via Balticate jm asemel see materjal ja raha kõik külateede peale võiks minna....

Kahjuks ei teagi, kas näiteks sotside poolt hääletamine aitab vajalikes asjus Eestimaad edasi, sest olid ju nemad minu mäletamist mööda need, kes Tartu maanteed eelistavad... Või kas on üldse erakonda, kes eelisarendab just oma inimeste tegevusi-vajadusi? Või ongi loomulik, et parimad ja vajalikumad on hiigelkiirtrassid, -viaduktid, kasiinosaared, Kajaanilennud, püsiühendused jne. ! Ma absoluutselt ei mõtele, et suuri maanteid ei peaks arendama. Muidugi peab. Aga kui mastaapselt?

Taustaks tuli mul siin Mi ja Joonas ning selle järel väga hea kontsert - Dianne Reeves! Selliseid kontseresinemisi võiks olla ETV-s rohkem ja erinevate muusikastiilidega. Miks mitte Blue Makers? Countrymuusika? Souli ja bluesi. Kus on Viljandi Folgi kontserdite ülekanded?

Näh, ameerikamaal valiti presidenti. Ei tea, kas AL Gore film pannud ka kedagi mõtlema? Ja millal üldse millestki järeldusi tegema hakatakse?
http://www.postimees.ee/1034822/new-yorgis-kehtestati-bensiinimuugi-piirang



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar